top of page

Manca & Matej

''Klara in Ernest sta svojo vlogo na najini poroki odigrala odlično. Če bi se čas zavrtel nazaj, bi ju zagotovo spet izbrala.

 

Že ob prvem srečanju sta naju presenetila s svojo odprtostjo in profesionalnostjo. Glasbi sta predana z vsem srcem in tega ne moreta skriti. Prav to nama je bilo pri njiju všeč, saj sva hotela kakovostno glasbo, hkrati pa sva si želela sproščenega vzdušja.

Z nasveti sta nama pomagala, da smo sestavili bogat repertoar, ki je bil prilagojen najinim željam. Ves čas priprav sta bila na voljo za razna vprašanja in dopolnitve, tako da sva bila res lahko brez skrbi.

V cerkvi sta iz nas privabila marsikatero solzo ganjenosti, s svojim energičnim in predanim igranjem pa sta nas neutrudno spremljala tudi na cateringu po poroki. Koliko truda, energije in časa sta vložila, se verjetno ne zavedava dovolj. Ves dan sta delovala sproščeno in marsikdo je dlje časa posedel v njuni bližini ter prisluhnil pestremu naboru melodij, ki sta jih pripravila.

 

Klara in Ernest sta s svojo energijo polepšala najin dan in pričarala natanko takšno vzdušje, kot sva si ga želela. Toplo priporočava :).''

Živa & Slavko

''Igranje Klare in Ernesta ni bilo v prvotnem načrtu za najino poroko. Bila sta zgolj gosta, ki bosta z nama delila ta dan.

 

V zadnjem tednu pred poroko, ko naj bi vse teklo po planu, pa nama je odpovedala čelistka, ki bi morala igrati. V zadnjem trenutku nisva dobila čelista, ki bi se naučil in izvedel pesmi, sva jih želela slišati.

 

Spomnila sva se Klare in Ernesta, ki sta z veseljem priskočila na pomoč. S svojim igranjem sta polepšala najin dan najlepših sanj, za kar sva jima neizmerno hvaležna.''

bottom of page